Cat costa, cand si unde

Cat costa?

Pentru grup de minim 4 persoane se acordă discount 10%.


Cand?

FICCO Music Camp 2024 se va desfasura din data de 21 iulie pana in data de 26 iulie 2024, copiii find preluati atat la plecare cat si la sosire din fata sediului Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, str. Anton Pann, nr. 5.

Plecarea catre Complexul Turistic Timisu de Sus din Predeal si întalnirea colectiva a tuturor artistilor inscrisi in tabara se va face pe 21 iulie, ora 12:00, din fata sediului Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, unde va fi pus la dispozitie autocarul oficial al FICCO Music Camp ce va asigura transportul pana la destinatie in siguranta.

Data limita de inscriere: 15 iulie 2024.


Unde?

Tabara se va desfasura in judetul Brasov, mai exact la Complexul Turistic Timisu de Sus, in Predeal. Evident ca aceasta locatie se gaseste cu usurinta la o cautare pe Google, dar preferam sa va introducem noi in minunatia locului.

Complexul Turistic Timișu de Sus PREDEAL este situat pe Valea Prahovei, in incinta localitatii Timisu de Sus, suburbie a orasului-statiune Predeal.

Locație aflată în inima munților, departe de agitația urbană, complexul este format din spații de cazare aflate în zona pitorească a masivului Postavaru, intr-o zona care îți oferă peisaje de vis și un aer curat numai bun pentru sănătate.

“Asigurăm, tot timpul anului, condițiile și echipamentele necesare pentru desfășurarea în condiții excelente a unei game foarte largi de activități. Suntem siguri că, alături de clienții noștri fideli, odată ce ne-ați călcat pragul, veți reveni iar și iar cu acceași plăcere.”

Complexul dispune de spațiu exterior vast, cu lac, foișor, teren de sport dotat cu nocturnă, parcare private supravegheată video și spații de recreere special amenajate.

Printre facilitățile complexului se mai regăsesc trasul la tir cu pușca de airsoft, posibilitatea de a închiria ATV-uri sau snowmobile, experiențe cu banana pe zăpadă dar și varianta de a merge pe traseul special amenajat spre Cascada Tamina (cota 1400) cu una dintre cele 2 mașini de epocă Armi Pinzgauer din anul ‘76, respectiv ‚78, cu tracțiune 6×6.