Cat costa, cand si unde

Cat costa?

Pentru grup de minim 4 persoane se acordă discount 10%.


Cand?

FICCO Music Camp 2024 se va desfasura din data de 21 iulie pana in data de 26 iulie 2024, copiii find preluati atat la plecare cat si la sosire din fata sediului Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, str. Anton Pann, nr. 5.

Plecarea catre Sports Village by Vlad și Iulia si întalnirea colectiva a tuturor artistilor inscrisi in tabara se va face pe 21 iulie, ora 12:00, din fata sediului Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, unde va fi pus la dispozitie autocarul oficial al FICCO Music Camp ce va asigura transportul pana la destinatie in siguranta.

Data limita de inscriere: 15 iulie 2024.


Unde?

Tabara se va desfasura in judetul Prahova, mai exact la Sports Village by Vlad și Iulia. Evident ca aceasta locatie se gaseste cu usurinta la o cautare pe Google, dar preferam sa va introducem noi in minunatia locului.

Pensiunea Vlad & Iulia se află în stațiunea montană Azuga, la 3 min. de gară, și este amplasată la 400 m de pârtiile de schi Sorica și Cazacu și eate decorată în stil austriac unic. De  asemenea, pensiunea dispune de 5 camere, vila 1, respectiv 11 camere, în pensiunea 2, dotate cu baie proprie, LCD, Wi-Fi gratuit, living, terasa, o curte generoasă, SPA, PISCINA și parcare privată. Oaspeții pot închiria echipament de schi, biciclete, și de asemenea există și Școala de schi și mașini de transport.

Plaiurile Azugii sunt un minunat colț rupt din raiul turistic românesc. Prea puțin descoperită pentru câte are de oferit, stațiunea Azuga vă așteaptă cu frumusețile ei, cu oportunități, cu căldura oamenilor de aici să veniți și să reveniți ori de câte ori aveți nevoie de momente speciale în viața dumneavoastră, fie că vă doriți să schiați, să urcați muntele, să faceti drumeție, fie să vă relaxați sau să practicați sporturi. Fiind situată la poalele munților Bucegi, Azuga este o stațiune climaterică și se poate mândri cu prima pârtie din România omologată de F.I.S. – Pârtia Sorica. Azuga dispune de o telegondolă inaugurată la sfârșitul anului 2007 care oferă acces de la punctul superior către toate pârtiile din stațiune. Există de asemenea și instalații de teleschi, miniteleschi și babyschi.

sports-village-logo