COVID-19

Pentru a participa la această tabără, părinții trebuie să prezinte la sosirea în Camp un test negativ al copilului efectuat cu 72h înainte, sau ne pot trimite un mail cu rezultatul în cazul în care acesta este primit online de la clinica acreditată.

Personalul nostru va avea grijă ca regimurile de sănătate și securitate în timpul activităților din tabără să fie respectate.

Suprafețele vor fi curățate în conformitate cu standardele Ministerului Sănătății în mod continuu pe tot parcursul zilelor. Vor fi puse la dispoziție dezinfectante la fiecare loc unde vom desfășura activitățiile pentru a facilita curățarea mâinilor. Ne vom concentra pe activități în aer liber, profitând la maximum de această locație superbă. Programele vor include mai multe drumeții, plimbări în natură, aventuri și experiențe în mediul rural.

Cei care prezintă semne de tuse, probleme respiratorii, febră de 37.5 sau mai mare, frisoane, diaree, vărsături, dureri în gât, dureri musculare inexplicabile sau o pierdere a gustului sau a mirosului nu pot participa la activități și vor fi mutați în camera de izolare special amenajată în acest scop, iar părinții și autoritățile competente vor fi anunțați. Camera locuită va fi golită și igienizată pentru a reduce posibilitatea de transmitere către alții.

Tot personalul si staff-ul locației vor fi testați pentru COVID-19 înainte de sosirea lor și participarea în Camp. Acestora li se va asigura un echipament de protecție și li se va cere să urmeze toate procedurile pentru a reduce orice posibilă infecție.

Ce se va întâmpla dacă tinerii sau staff-ul se infectează cu COVID-19? Trebuie să raportăm imediat cazurile de infecție cu COVID-19 la Direcția de Sănătate Publică Prahova în ziua recunoașterii, sau a unei suspiciuni puternice de boală. La momentul respectiv, vom lucra direct cu cei de la DSP pentru a determina daca alți membrii ai camp-ului îndeplinesc condițiile de contact cu persoana infectată, cu 48 de ore înaintea simptomelor sau efectuării testului. Multe dintre măsurile luate au ca scop limitarea contactului dintre tineri și staff.

Centrul Medical MEDIURG este partenerul oficial al FICCO MUSIC CAMP 2021 si reprezinta cea mai mare clinica medicala privata din judetul Prahova ocupand LOCUL 1 in TOPUL Camerei de Comert si Industrie Prahova.